Home / Itsensä kehittäminen / Sellon soiton alkeet

Sellon soiton alkeet

Olen innostunut soittamisesta. Nimittäin sellon soittamisesta. Se on aivan uutta minulle, mutta voi sanoa, että olen jo todella koukuttunut. Aloitin soittamisen noin kaksi kuukautta sitten. Alku oli hankalaa, mutta sellon soiton perusteet alkaa olla hallussa hiljalleen. Tai no, ainakin osa niistä. Perusjutut.

Olen innostunut sen verran paljon, että ostin jo oman sellon. Käytetyn toki, mutta kuitenkin. Olen hankkinut myös sellon soittamista käsitteleviä kirjoja.

Miksi sello? Se on hieno soitin laajan äänialansa takia. Se on melko haastavaa, josta tulee osa sen viehätyksestä. Sillä voi soittaa minkälaista musiikkia tahansa, kuten tästä artikkelista selviää.

Käyn sellotunneilla kahdesti viikossa tunnin kerrallaan. Aivan mahtavaa touhua! En malta odottaa ylihuomista tuntia!

Ensi postauksessakin asiaa sellosta ja nimenomaan Elias Kahilasta.

viulut