Home / Itsensä kehittäminen / Jooga vetreyttää

Jooga vetreyttää

Hyvä keino oppia keskittymään, on aloittaa joogan harrastus. Joogaamalla saa oman mielen tasa-painoon, ja stressin pois päiväjärjestyksestä. Joogan avulla saa vartaloon vetreyttä ja tasapainoa.
Jooga on todella vanha laji. Se on keksitty tuhansia vuosia sitten Intiassa, ja sillä on tarkoitus yhdis-tää mieli ja tietoinen olemus yhteen. Täysin alkuperäinen joogan tarkoitus on ollut tuoda harjoitta-jansa lähemmäs jumalallista. Se ei kuitenkaan ole uskonto, vaikka se mielletään intialaiseen us-konnollisuuteen eli hindulaisuuteen. Joogassa on monta eri tyylilajia. Joogan eri suuntauksilla on yhteistä keskittymisen ja meditaation harjoittaminen. Eli keskittymisessä keskitetään tietoisuus yhteen pisteeseen. Jooga sopii kaikenikäisille, eikä vaadi fyysisesti harjoittajaltaan paljon.